Notifications
Clear all

Region Gävleborg  

 

(@stafettforum)
Informatör Moderator
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 59
2019-07-14 21:52  

Ladda hem ramavtal för läkare och sjuksköterska för Region Gävleborg.

Region Gävleborg har inga fasta priser som de andra regionerna utan använder sig av samma system (förnyad konkurrensutsättning) som Region Gotland. Det innebär att regionen för varje uppdrag kommer överens om priset med bemanningsbolagen. 

Här hittar du en lista med upphandlade bolag, ett exempelavtal samt en lista på samtliga prissättningar sedan avtalsstart 180901 till och med 190605.

Giltighetstiden för avtalet är: 180901 - 190831 med möjlighet till förlängning 1+1+1 år.

För att läsa om prissättningen i avtalet se sida 3. För att läsa om jourersättningen för läkare och sjuksköterska se sida 4.

Trevlig läsning!

 

/Teamet på Stafettforum

Glöm inte bort att gilla Stafettforum.se på Facebook för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna samt att läsa vårt blogginlägg "Så förhandlar du lönen med bemanningsbolagen i 5 enkla steg!".

Gå med i våra grupper på Facebook "Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor - ett alternativt sätt att jobba" Grupper som modereras flitigt och inte tillåter insläpp från bemanningsbolag.

Vi har också grupper på LinkedIn "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor / Stafettsjuksköterskor - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba".

Många har frågat vad den stora nyheten är, men ha tålamod. Vi släpper snart!

Inlägg ändrat senast 11 månader sedan av Stafettforum
Inlägg ändrat senast 8 månader sedan av Stafettforum

Citera