Notifications
Clear all

Region Kronoberg  

 

(@stafettforum)
Informatör Moderator
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 59
2019-09-22 16:29  

Ladda hem ramavtal för läkare och sjuksköterska för region Kronoberg

Giltighetstider:

  • Läkare: 2019.11.01 - 2020.11.01 med möjlighet till 3 förlängningar à 1 år.
  • Sjuksköterska: 2020-02-01 - 2021-01-31 

För läkare: "Vid avsaknad av avropssvar, d v s om behov ej kunnat tillsättas till det fasta priset i prisbilagan kan köparen begära förnyad konkurrensutsättning. Upphandlade bolag får då efter köparens begäran inkomma med prisuppgift i avropssvaret. Därefter görs sammanvägd bedömning av pris samt tilldelningsgrunder ovan. Max-pris vid förnyad konkurrensutsättning är 15 % påslag på aktuellt timpris i prisbilagan"

Trevlig läsning!

 

/Teamet på Stafettforum.se

Glöm inte bort att gilla Stafettforum.se på Facebook för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna (Det är spännande saker på gång, på riktigt!) samt att läsa vårt blogginlägg "Så förhandlar du med bemanningsbolagen i 5 enkla steg!".

Gå med i våra grupper på Facebook "Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor - ett alternativt sätt att jobba" Grupper som modereras flitigt och inte tillåter insläpp från bemanningsbolag.

Vi har också grupper på LinkedIn "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor / Stafettsjuksköterskor - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba".

Många har frågat vad den stora nyheten är, men ha tålamod. Vi släpper snart!

 

 

Inlägg ändrat senast 9 månader sedan av Stafettforum
Inlägg ändrat senast 8 månader sedan 2 gånger av Stafettforum
Inlägg ändrat senast 1 dag sedan 3 gånger av Stafettforum

Citera