Notifications
Clear all

Region Uppsala  

 

(@stafettforum)
Informatör Moderator
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 59
2019-10-31 21:48  

Ladda hem ramavtalspriser för läkare och sjuksköterska för region Uppsala

Giltighetstid 2019.11.01 - 2020.10.31 med möjlighet till förlängning 1x3 år. Priserna är fasta till och med 2020.09.30 och därefter får de justeras.

Observera att excell-filen har olika flikar vid namn "Avtalsområde 1-7"  där läkar- och sjuksköterskeavtalen finns under de olika flikarna.

Ob för sjuksköterskor och jour för läkare enligt allmänna bestämmelser. För läkare  se sid 8+9. För sjuksköterskor se sid 30-32.

Trevlig läsning!

 

/Teamet på Stafettforum.se

Glöm inte bort att gilla Stafettforum.se på Facebook för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna (Det är spännande saker på gång, på riktigt!) samt att läsa vårt blogginlägg "Så förhandlar du med bemanningsbolagen i 5 enkla steg!".

Gå med i våra grupper på Facebook "Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor - ett alternativt sätt att jobba" Grupper som modereras flitigt och inte tillåter insläpp från bemanningsbolag.

Vi har också grupper på LinkedIn "Vi Hyrsköterskor / Bemanningssköterskor / Stafettsjuksköterskor - ett alternativt sätt att jobba" alternativt "Vi Stafettläkare / Hyrläkare - ett alternativt sätt att jobba".

 

Inlägg ändrat senast 5 månader sedan av Stafettforum

Citera