Översikt

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
God vana från kardiologi och akutsjukvård.
God vana vid telemetriövervakning och Ischemiövervakning.
Hjärtkompetens är ett krav.
Gärna godkänd A-HLR Minst Godkänd S-HLR.
Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper:  
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Information om verksamheten:
Inriktning akuta hjärtproblem såsom t.ex. rytmrubbningar, bröstsmärta, oklar svimning och så vidare. Även vård av patienter med internmedicinska diagnoser kan komma att vara aktuellt. Eventuellt kan Covid-19 vara aktuellt, men patienter läggs inte in av denna orsak.

Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtkliniken. Observera att byte av avdelning inom hjärtkliniken kan komma ske, dock ej till HIA, utifrån personalens vana och kompetens.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag: 
2020-11-24- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Om Stockholm
Vår vackra huvudstad bjuder på fantastiska möjligheter! Vad sägs om Fotografiska, Kungliga Slottet, ABBA The Museum, mängder med shoppingstråk, 1000-tals restauranger och en magisk skärgård? Det är bara en bråkdel av allt som finns att uppleva. Året runt kan du hitta något att göra i Stockholm och denna otroligt vackra stad är lika makalös vinter som sommar.

CV eller andra relevanta filer. Max. filstorlek: 50 MB.

Om Almia Vårdbemanning

Om Almia
Almia Vårdbemanning är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.