Översikt

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Önskvärd kompetens är akutsjukvård och sjukhusvård.
Meriterande med kunskap i journalsystemen Melior och/ eller Elvis.

Personliga egenskaper:  
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Information om verksamheten:
Avdelningen tar emot ca 200 patienter per dygn och bemannas av 100 personal per dygn inklusive läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Akutmottagningen tar emot både medicinlarm och traumalarm under hela dygnet. Teamen är inriktade mot olika specialiteter såsom medicin, kirurgi, ortopedi och barn-ÖNH -gyn.

Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag: 
2020-11-30- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Om Trollhättan
Trollhättan bjuder på mängder av upplevelser och sevärdheter. Här kan du besöka Innovation Science center SAABS bilmuseum och Kungajaktsmuseet i Älgens Berg, spela minigolf och mountainbike. Du kan även vandra i förhistorien i Vittene kulturled, besöka Kobergs slott och hitta mängder av lekplatser för barnen.

CV eller andra relevanta filer. Max. filstorlek: 50 MB.

Om Almia Vårdbemanning

Om Almia
Almia Vårdbemanning är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.