Vårdbemanning Sverige logga

Vårdbemanning Sverige

Sammanlagt betyg

Rated 4,1 out of 5
4,1 (7 omdömen)

Vårt mål är att du som konsult eller kund alltid ska känna dig nöjd och väl bemött. Vi på Vårdbemanning Sverige ska alltid erbjuda rätt person till rätt tjänst. När du vänder dig till oss ska du veta att du kommer att få ett uppdrag eller en konsult som passar väl in på din förfrågan. Du kan alltid nå oss via telefon, mail eller genom vår hemsida för snabb återkoppling. Med hjälp av vår kunskap om branschen och vårt stora kontaktnät kommer vi att ordna den bästa lösningen för just dig.

Omdömen Vårdbemanning Sverige

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 4,1 out of 5
4,1 (7 omdömen)
Rated 3,0 out of 5
2024-01-19

Har mailutskick på tillgängliga uppdrag som skickas ut veckovis, vilket är bra (även om den stundtals inte är helt uppdaterad). Därutöver snabb kommunikation och utbetalning av faktura.

Ersättning: förhandlingsbar. Jag visste inte om de olika ramavtalen + priserna, vilket också speglade sig i ersättningen som erbjöds. Blev medlem på Stafettforum, läste igenom blogg + ramavtalspriser (gäller offentlig vård). Ersättningen steg markant efter detta.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2024-01-18

Bra kommunikation, snabbt löser problem, hjälpsamma, går att diskutera bra ersättning. Jag är nöjd. Jobbade med de i över ett år.

Anonym
Läkare
Rated 1,0 out of 5
2024-01-17

Inte ärliga…

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-12-18

Har jobbat med dom flera gånger och det har fungerat bra.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-27

Alltid lätt att få kontakt med. Ersättning som jag fakturerar betalas ut snabbt. Jag har haft uppdrag med dem sedan flera år och det har alltid fungerat bra.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-22

Bra bolag, seriösa. Ok ersättning

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-22

Mycket hjälpsamma och lätt tillgängliga. Noggranna med bokningstider och ersättningar. Jag har haft två olika uppdrag med dem senaste året.

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen