Om Stafettforum.se

Stafettforum.se är Sveriges community för konsultande vårdpersonal och en naturlig mötesplats för läkare, sjuksköterskor & bemanningsbolagen. Vi har tusentals medlemmar på hemsidan och i våra sociala kanaler och fungerar som ett kunskapscentrum för allt som rör konsultarbete inom vården. Vi anordnar utbildningsdagar för läkare och sjuksköterskor där vi går igenom allt man behöver veta för att jobba som konsult inom vården.

För läkare och sjuksköterskor

Den viktigaste funktionen vi har på Stafettforum.se för dig som konsultar är det nätverk av kollegor som vi tillhandahåller genom våra kanaler i sociala media. Här kan du fritt diskutera med kollegor och ta del av andras erfarenheter om konsultlivet.

På vår sida för upphandlingar har vi publicerat de avtal som finns mellan landsting och kommuner och bemanningsbolagen. På så sätt vet du vilka bolag som är upphandlade där du vill jobba. Du kan dessutom se vad bemanningsbolagen får i ersättning av landsting och kommuner. Detta gör det lättare för dig att göra ett rimligt löneanspråk. Det finns också kopior av ramavtalen, där kan du läsa vad som gäller vid t.ex. avbokning eller karens.

Vi har listat majoriteten av bemanningsbolagen inom hälsa och sjukvård. Varje bemanningsbolag har en egen sida på Stafettforum.se. Här kan du som konsult själv skriva, samt läsa, andra konsulters recensioner av bemanningsbolagen. Hittar du ett intressant bemanningsbolag kan du direkt från Stafettforum.se skicka in en jobbansökan. Givetvis utan Stafettforum.se som en mellanhand som tar procent på ditt utförda arbete.

Det är gratis för konsulter att använda Stafettforum.se. Att hålla hemsidan och avtalsdatabasen uppdaterad och moderera våra sociala kanaler tar en hel del tid i anspråk. Därför har vi gjort det möjligt för bemanningsbolagen att, mot en månatlig avgift, utöka funktionaliteten på Stafettforum.se och därmed göra det lättare att rekrytera.

Förr arbetsgivare

Alla bemanningsbolag har en egen sida på Stafettforum.se med grundläggande information om bolaget. Det finns en funktion för konsulter att recensera er och en för er att svara på recensionerna.

På varje bolags sida finns också en funktion för jobbansökan där konsulten anger kontaktuppgifter, aktuell tidsperiod och landsting samt bifogar sitt CV och legitimationsbevis. Kontakt sker utan mellanhänder. Vi på Stafettforum.se har inget intresse av att agera som mellanhand.

Som bemanningsbolag kan du lägga upp egna uppdragsannonser helt gratis. Dessa kommer att visas på en gemensam uppdragssida där konsulter kan söka och bevaka uppdrag men också på er egna sida på Stafettforum.se.

Premiumkonto för arbetsgivare

Det finns en möjlighet för er att maximera chanserna att rekrytera på Stafettforum.se. För en fast månadskostnad kan ni aktivera ett premiumkonto med följande funktioner:

  • Bestämma innehållet på förstasidan på er företagssida
  • Svara på recensioner
  • Lägga till era teammedlemmar med kontaktuppgifter på er företagssida
  • Få samtliga uppgifter vid jobbansökningar
  • Synas på de regioners och kommuners sidor där ni är verksamma
  • Synas på förstasidan 
  • Ligga längst upp på sidan där bemanningsbolag är listade

För exempel på hur det kan se ut se Medcuras företagssida och sidan för Region Stockholm.

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan för mer info.

Vanliga frågor

Det varierar. Oftast godkänner vi medlemmar 1 gång i veckan. Det går inte snabbare att bli godkänd genom att kontakta oss via kontaktformuläret.

Detta kan för tillfället (230602) ta upp till ett par veckor då varje medlem måste kontrolleras mot socialstyrelsens register över legitimerad personal. Det går inte snabbare att bli medlem genom att kontakta oss via kontaktformuläret eller skriva meddelanden på Facebook.

Jag som driver Stafettforum.se heter Babak Badri och jag är specialist i allmänkirurgi. Stafettforum.se får också in tips på nyheter och upphandlingar från sina medlemmar.

Företaget bakom Stafettforum.se:
Konsultra AB (559051-4435)
C/O Babak Badri
Norra Agnegatan 38
11229 Stockholm

Telefon: Nollsjunoll – fyrahundraåtta nitton nitton

Kontakta oss

Rulla till toppen