HLR jouren
HLR jouren

HLR-kurs för läkare och sjuksköterskor

Det nya nationella avtalet kräver att samtliga vårdkonsulter har en genomfört HLR-utbildning det senaste året. Stafettforum har därför börjat anordna HLR-utbildningar i samarbete med HLR-jouren och Navy. Nedan listar vi aktuella kurstillfällen. Enligt det nationella avtalet behöver vårdpersonal en HLR-kurs motsvarande arbetsplatsen de praktiserar på enligt nedan rekomendation från HLR-rådet:

HLR-instruktörer HLR-jouren

George J

HLR-ansvarig läkare

Huvudinstruktör

Marcus

Sjuksköterska på ambulansen

Instruktör

Alexandra

Ambulanssjuksköterska

Instruktör

Rosanna

IVA-sjuksköterska

Instruktör

Ida

Sjuksköterska på hjärtintensiven

Instruktör

George O

AT-läkare

Instruktör

S-HLR Repetitionskurs Vuxen & Barn 3290:- ex moms

Inför kursen behöver du genomgå en obligatorisk webutbildning. Efter genomgången kurs erhålles ett kursintyg fär S-HLR barn och för S-HLR vuxen.

Vi är glada över ditt intresse för våra HLR-utbildningar. För att säkerställa en smidig kursupplevelse och för att kunna planera våra resurser, tillämpar vi följande bokningsvillkor: avbokning/ombokning sker skriftligen med mejl till info@hlr-jouren.se

Avbokning/Ombokning mer än 21 dagar före kursstart: Ingen avgift tas ut för avbokning eller ombokning som görs mer än 21 dagar före kursstart.

Avbokning/Ombokning mellan 14-21 dagar före kursstart: Vid avbokning eller ombokning som görs mellan 14-21 dagar före kursstart kommer en avgift på 50% av kursavgiften att tas ut.

Avbokning/Ombokning mindre än 14 dagar före kursstart: Avbokning eller ombokning som görs mindre än 14 dagar före kursstart kommer att debiteras med hela kursavgiften. Vi förstår att ibland kan oförutsedda omständigheter uppstå, och vi är här för att hjälpa till så gott vi kan. Kontakta oss i sådana fall så kommer vi att göra vårt bästa för att hitta en lämplig lösning. Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att välkomna dig till våra HLR-utbildningar.

Hittar du ingen kurs som passar?

Om ni är en grupp om minst 3 personer som önskar en HLR-kurs på en ort som inte listas ovan kan ni kontakta oss här.

Rulla till toppen