Agila logga

Agila

Sammanlagt betyg

Rated 1,8 out of 5
1,8 (8 omdömen)

Vårdbemanning via Agila

Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge.

Vårdbemanning – höga krav på service och kvalitet

Vi arbetar med ett aktivt kvalitetsarbete och vi ska erbjuda vårdbemanning med marknadens högsta kvalitets- och servicenivå. Inom bolaget finns en gedigen erfarenhet från vård och vårdbemanning vilket medför en djup förståelse för såväl kunder som konsulters önskemål och behov.

Kvalitetsarbetet styr våra medarbetares arbetssätt och prioriteringar för att både kunder och konsulter skall uppfatta oss som den optimala samarbetsparten. Vi ställer mycket höga krav på oss själva och våra läkare, sjuksköterskor, socionomer och lärare ska uppfatta oss som bästa tänkbara arbetsgivare. Kan vi vara en bra arbetsgivare ökar det möjligheterna för våra konsulter att göra ett bra jobb, vilket i sin tur leder till goda relationer och en långsiktighet i bemanningen.

Medvind för vårdbemanning

Resultatet av vårt aktiva kvalitets- och servicearbete är att Agila har mycket nöjda samarbetspartners. Vi möter en kraftigt ökad efterfrågan på våra bemanningstjänster inom vård och omsorg. Tveka inte med att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda just dig!

Omdömen Agila

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 1,8 out of 5
1,8 (8 omdömen)
Rated 1,0 out of 5
2024-01-18

För låg ersättning, dålig kommunikation och hemliga gällande marginalen eller hur mycket de fakturerar. Erbjöd 500 kr som lönetagare i Västmanland 2022. Ej rekommenderas.

Anonym
Läkare
Rated 1,0 out of 5
2023-11-10

2021 : Försökte förhandla ner min ersättning med 2 000kr / mån. ( egen firma ). Ersättning betalas ut först 14 dgr efter faktura. Kontaktperson kom på besök, försökte höra och luska om förhållanden på annan VC jag arbetat på.

Anonym
Läkare
Rated 2,0 out of 5
2023-09-07

Snål ersättning, föga förhandlingsutrymme. Hemlighetsfulla med vad de fakturerar.

Anonym
Läkare
Rated 2,0 out of 5
2023-03-31

Dålig kommunikation med en del spydiga svar.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 1,0 out of 5
2023-03-24

Sämsta

Backar från skrien avtal för att du inte kan jobba flera veckor.

De har en punkt i avtalet där är det förbjudet för dig att jobba för samma klinik via en annan bemaning under 12 mån

Sist men inte minst bland de sämst betalda ersättningar.

Anonym
Läkare
Rated 2,0 out of 5
2023-02-10

Min handläggare var mycket snäll och hjälpasam. Försökte jobba med företaget, klarade av bara 4 månader. Sedan bytte jag pga låg ersättning och när man försöker förhandla då går det inte. Jag är tacksam för jobbet men skulle inte rekommendera tyvärr.

Anonym
Läkare
Rated 4,0 out of 5
2023-01-22

Har haft Amy som handläggare och det har fungerat väl för mig. Har varit tillmötesgående angående reseersättning och ordna boende vid mer avlägsna placeringar. Tycker det har varit trevligt bemötande och inga större problem. Var vid mitt senaste dock att dem glömt boka fel natt för hotellet så dem inte visste att jag skulle komma men löste sig.

Anonym
Läkare
Rated 1,0 out of 5
2022-01-25

Oprofessionellt bemötande alt kommunikationsbrist å det grövsta.

Blev hotad flera gånger då jag fått kraftiga förkylningssymtom i pandemitider för att KC “helst inte ville ringa och göra uppdragsgivaren besviken och jag kan inte ringa och meddela det nu när du ska börja idag”. -Kan du inte hålla ut en vecka?(under en lång resa över hela landet dessutom i covidtider). Aldrig hört något liknande och jag har bred erfarenhet. Är man sjuk så är man sjuk, inga problem, kommer inte patienternas säkerhet först? Dessutom blivit hotad rätt ut då man lite löst sagt att det uppdraget skulle passa tidsmässigt ev, hot om att man ingått muntligt avtal när jag aldrig tackat ja och inget skriftligt whatsoever signerats. Hot om vite när man inte ens tackat ja och skrivit på ordentligt. Kanske var det en oerfaren KC, lite för pushig första dagen, vem vet, avtalad milersättning stämde inte heller, på tok för lite. Chefen tyckte det var pyton med och skulle kolla upp KC. Vem vet, kanske man vågar prova en gång till med annan KC.

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen