Almia bemanning logga

Almia Bemanning

Sammanlagt betyg

Rated 3,0 out of 5
3,0 (3 omdömen)

Hur vill du utvecklas i din yrkesroll? Var i livet står du, och vart är du på väg? Hur mycket eller hur lite vill du jobba? Och hur mycket vill du spara till din pension? Ditt nästa steg i karriären är enklare och tryggare än du tror. På Almia förmedlar vi vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Det fina är att det är du som bestämmer.

Omdömen Almia Bemanning

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 3,0 out of 5
3,0 (3 omdömen)
Rated 5,0 out of 5
2023-11-11

Engagerade och bra att samarbeta med !

Anonym
Sjuksköterska
Rated 3,0 out of 5
2023-01-27

Fått lön och ersättning punktligt, fått påminna några gånger om utlägg jag gjort, har då justerats. Finns säkert både bra o mindre bra konsultchefer. Jag har haft en mindre bra, bytt bolag ffa pga detta.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 1,0 out of 5
2022-06-29

Väldigt dåliga på kontakt med sina konsulter. Har jobbat för dom i snart 1år. SKA BYTA bemanning företag. Supertrevliga i början sen sådär 🙄

Anonym
Sjuksköterska

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen