Amelia Vårdbemannings logga

Amelia Vårdbemanning

Sammanlagt betyg

Rated 4,0 out of 5
4,0 (3 omdömen)

Amelia Vårdbemanning startades 2017 med tanken att skapa ett personligare bemanningsföretag – med chefer som var lättillgängliga och lyhörda och som visste hur det är att arbeta på golvet. Att kunna känna tillit till sitt bemanningsföretag och veta att man är väl omhändertagen såväl innan som under sitt uppdrag är för oss A och O. Dessutom är utveckling inom yrket något vi är stolta att kunna erbjuda våra konsulter. I en bransch som betraktas som relativt tuff och hård vill vi skapa ett tryggt, ärligt och genuint företag. Vår vision är att ge våra sjuksköterskor den frihet och lön man förtjänar i ett trevligt klimat.

Omdömen Amelia Vårdbemanning

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 4,0 out of 5
4,0 (3 omdömen)
Rated 4,0 out of 5
2023-07-21

Mycket bra chef som månar om personalen!

Anonym
Sjuksköterska
Rated 3,0 out of 5
2023-07-01

Kontaktpersonen som jag hade använde sig av härskarteknik och indirekta hot för att driva igenom de punkter jag ifrågasatte i mitt kontrakt. Upplevdes omogen och oprofessionell.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 5,0 out of 5
2022-11-24

Kan verkligen rekommendera Amelia.

Anonym
Sjuksköterska

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen