Vi förser närområdet med lokal kompetens till konkurrenskraftiga priser. Vår affärsidé är att erbjuda kommuner och andra vårdgivare personal med god lokalkännedom och hög kompetens till ett konkurrenskraftigt pris. Då företaget är ett litet familjeföretag är det viktigt för oss att både kund och anställd sätts i centrum, på lika villkor.

Vi finns rent fysiskt i Arvika Kommun, där vi har vårt huvudkontor. Uppdragen däremot är över hela landet. Vi är måna om den lokala förankringen hos vår personal, varför vi försöker att tillgodose behovet av sjuksköterskor och läkare med personal boende på eller nära uppdragsorten. På så vis kan vi hålla nere timpriset som faktureras i kombination med att vi kan ge vår personal bästa tänkbara lön.

Företagets ägare, Jenny och Tony, är båda anestesisjuksköterskor i ambulans/narkostjänst och har lång och gedigen erfarenhet av vården. Vi vet vad du som sjuksköterska vill ha! Vi vet vad som krävs av en sjuksköterska när du som vårdgivare vill ha personal. Detta sammantaget är företagets framgångsfaktorer.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till ARVEDA Vårdkonsult

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.