ARVEDA Vårdkonsults logga

ARVEDA Vårdkonsult

Sammanlagt betyg

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Vi förser närområdet med lokal kompetens till konkurrenskraftiga priser. Vår affärsidé är att erbjuda kommuner och andra vårdgivare personal med god lokalkännedom och hög kompetens till ett konkurrenskraftigt pris. Då företaget är ett litet familjeföretag är det viktigt för oss att både kund och anställd sätts i centrum, på lika villkor. Vi finns rent fysiskt i Arvika Kommun, där vi har vårt huvudkontor. Uppdragen däremot är över hela landet. Vi är måna om den lokala förankringen hos vår personal, varför vi försöker att tillgodose behovet av sjuksköterskor och läkare med personal boende på eller nära uppdragsorten. På så vis kan vi hålla nere timpriset som faktureras i kombination med att vi kan ge vår personal bästa tänkbara lön. Företagets ägare, Jenny och Tony, är båda anestesisjuksköterskor i ambulans/narkostjänst och har lång och gedigen erfarenhet av vården. Vi vet vad du som sjuksköterska vill ha! Vi vet vad som krävs av en sjuksköterska när du som vårdgivare vill ha personal. Detta sammantaget är företagets framgångsfaktorer.

Omdömen ARVEDA Vårdkonsult

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Det finns ännu inga recensioner. Passa på att skriva den första. :)

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen