Bonnlivas logga

Bonliva

Sammanlagt betyg

Rated 3,9 out of 5
3,9 (7 omdömen)

Vi bedriver svensk vårdbemanning, omsorgsbemanning och lärarbemanning, men har också möjligheter för dig som exempelvis vill jobba i Norge som läkare eller sjuksköterska. Vi brinner för vårdbemanning samt vår bemanning inom omsorg och skola. Ibland behövs det extra kraft för att utvecklas och vårt uppdrag är att skapa en mer lustfylld och hållbar arbetsmiljö. Vi är bemanningsföretaget inom vård, omsorg och skola, som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom välfärden. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vi frågade våra konsulter och vårdgivare, varför de väljer just Bonliva? Svaret blev: kvalité, engagemang, service och trygghet. Prova oss gärna om det stämmer. Tillsammans för bättre liv.

Omdömen Bonliva

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 3,9 out of 5
3,9 (7 omdömen)
Rated 2,0 out of 5
2023-12-12

Kommunikation: Trevliga att prata med. Initialt god svarsfrekvens som faller direkt proportionellt till deras minskning av inkomster (vid förhandlingar det vill säga).

Lön/andra förmåner: Marginalen för det uppdrag jag tog (på faktura) låg på en nivå motsvarande omkring 12% marginal till Bonliva. Inga andra förmåner tillkom.

Övrigt: De har en väldigt trevlig och tillmötesgående ekonomiavdelning som på ett tillfredsställande sätt hjälpte till med fakturering och fakturahantering.

Rekommendation: Min åsikt är att de tar för hög marginal och jag har fått bättre erbjudanden på andra håll, men i likhet med många andra av de större bolagen har de avtal med samtliga regioner i Sverige som ju innebär att relativt stort utbud av uppdrag vilket är positivt.

Min starkaste rekommendation är att man följer denna

https://www.stafettforum.se/sa-forhandlar-du-med-bemanningsbolagen/

Det är mycket möjligt att andra får annorlunda erbjudanden om ersättning än mig, och då kan det ju vara värt det.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-03-26

Bra ersättning (fick det ner till 25kr under upphandlade priset enligt ramavtal). Utbetalning alltid inom 2-3 dagar. Underbar kontaktperson. Smidigt. Respektfullt bemötande (en av 5 bolag som INTE fortsatt med stalkning via sms/mail/telefon när jag semestrade men väntade in mitt svar).

Anonym
Läkare
Rated 1,0 out of 5
2023-02-12

Dålig ersättningen i jämförelse med andra.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-22

Fungerar bra

Anonym
Läkare
Rated 4,0 out of 5
2023-01-22

Pålitlig men mycket beror på kontaktpersonen. Bra fakturahantering och snabb utbetalning.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-22

Alltid smidiga att ha att göra med.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2022-10-01

Bonliva Norge fungerar väl.

Har väl heller inte varit något som föranlett åtgärd av något slag från firman.

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen