Colligo Vårdkompetens finns till för din framgång.

Vi startade vår verksamhet i februari 2015 med visionen att göra skillnad inom svensk vårdbemanningen. Vi var fyra personer som hyrde ett par kontorsplatser och började bygga grunden till att växa in i våra stora ambitioner. Att bli en av marknadens ledande aktörer har varit viktigt från början för att kunna vara med och leda branschens utveckling.

Stort engagemang, trygghet, pålitlighet och nytänkande har lyft Colligo till bli en stor och känd aktör. Vi har samarbete med vårdgivare inom slutenvård, primärvård och kommun och kan erbjuda uppdrag runt om i hela Sverige. Idag riktar vi oss mot allmänsjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, röntgensjuksköterskor och läkare.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Colligo

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.