Colligio logga

Colligo

Sammanlagt betyg

Rated 4,1 out of 5
4,1 (8 omdömen)

Colligo Vårdkompetens finns till för din framgång.

Vi startade vår verksamhet i februari 2015 med visionen att göra skillnad inom svensk vårdbemanningen. Vi var fyra personer som hyrde ett par kontorsplatser och började bygga grunden till att växa in i våra stora ambitioner. Att bli en av marknadens ledande aktörer har varit viktigt från början för att kunna vara med och leda branschens utveckling.

Stort engagemang, trygghet, pålitlighet och nytänkande har lyft Colligo till bli en stor och känd aktör. Vi har samarbete med vårdgivare inom slutenvård, primärvård och kommun och kan erbjuda uppdrag runt om i hela Sverige. Idag riktar vi oss mot allmänsjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, röntgensjuksköterskor och läkare.

Omdömen Colligo

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 4,1 out of 5
4,1 (8 omdömen)
Rated 5,0 out of 5
2023-10-16

Jag har haft ett flertal uppdrag med Colligo, har Patrik K. som kontaktperson. De har haft bland de bästa ersättningarna när jag jämfört med andra bolag. Jag har upplevt smidig kommunikation med kontaktperson, snabba svar när jag mejlat ev. frågor. Alltid betalat i tid.

Anonym
Läkare
Rated 4,0 out of 5
2023-02-07

Har varit nöjd med samarbetet. Betalningen fungerar bra. Alltid tillgängliga, snabb återkoppling när man behövt.

Man får själv leta uppdrag då dom inte matchar särskilt bra.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-31

Otroligt bra bolag. Kollektivavtal, tjänstepension, milersättning, boende och bra ersättning. Otroligt bra konsultansvarig som lyssnar och anpassar uppdrag efter vad man söker. Är nöjd till 100%

Anonym
Sjuksköterska
Rated 4,0 out of 5
2023-01-27

Varit nöjd med samarbetet. Kollektivavtal som ger trygghet, löneutbetalningar och avsättning till tjänstepension felfritt. Alltid tillgängliga, snabb återkoppling när man behövt.

Litet minus är att de matchar en inte mot potentiella uppdrag. Man får själv leta uppdrag.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 3,0 out of 5
2023-01-22

+Snabba svar från deras handläggare.

-Lång tid tills fakturan betalades

-ersättningen är lägre än konkurrenterna

-Man får själv hitta uppdragen, deras egen bank är väldigt liten

Anonym
Läkare
Rated 4,0 out of 5
2023-01-22

Har haft ett uppdrag via colligio och nästa uppdraget om några veckor. Nöjd med deras bemötande, alltid tillgängliga, vi får journummer att ringa till ifall det skulle behövas på kvällar eller helger vilket inte alla bemanningsföretag gör. Min upplevelse att de inte anstränger sig för att matcha konsulten med rätt uppdrag. Ett plus (tycker jag🙂) att de inte skickar hundra mail varje vecka (inte lika störande som med en del andra bolag).

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2022-09-25

Är ärligt talat ett par år sedan jag arbetade för Colligo men det var helt ärligt ett toppenföretag att ha att göra med. Jag hade inget AB så jag fick lön, som var mycket bra. Kontaktpersonen Mikael var helt suverän, lätt att ha att göra med – fixade det superbra för mig trots att uppdragsgivaren (Helsa) var barnslig och tramsiga vid tillfälle.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 3,0 out of 5
2022-01-25

Väldigt krävande men hittar 0 uppdrag i retur. Bra med ref koller men stup i kvarten med noll utbyte ger dåliga betyg trots trevligt bemötande

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen