Vi på Commitmed Group AB vill vara med och bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Specialiserade på sjuksköterskor och undersköterskor ser vi till att bemanna varje uppdrag med rätt kompetens, samtidigt som vi erbjuder trygga villkor och rätt ersättning. Vi vill skapa långsiktiga samarbeten med såväl våra uppdragsgivare som våra konsulter, och satsar därför på en tät, personlig kontakt samt kvalitetssäkring i alla led. När du som sjuksköterska eller undersköterska blir konsult genom oss vill vi att du ska känna dig som en del av vårt team. Genom gemensamma träffar och events får du möjlighet att träffa dina konsultkollegor, utvecklas tillsammans och peppa varandra. Samtidigt som vi tillsammans stävar mot Commitmeds vision; att sätta patientsäkerheten i fokus.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Commitmed

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.