Commitmed logga

Commitmed

Sammanlagt betyg

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Vi på Commitmed Group AB vill vara med och bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Specialiserade på sjuksköterskor och undersköterskor ser vi till att bemanna varje uppdrag med rätt kompetens, samtidigt som vi erbjuder trygga villkor och rätt ersättning. Vi vill skapa långsiktiga samarbeten med såväl våra uppdragsgivare som våra konsulter, och satsar därför på en tät, personlig kontakt samt kvalitetssäkring i alla led. När du som sjuksköterska eller undersköterska blir konsult genom oss vill vi att du ska känna dig som en del av vårt team. Genom gemensamma träffar och events får du möjlighet att träffa dina konsultkollegor, utvecklas tillsammans och peppa varandra. Samtidigt som vi tillsammans stävar mot Commitmeds vision; att sätta patientsäkerheten i fokus.

Omdömen Commitmed

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Det finns ännu inga recensioner. Passa på att skriva den första. :)

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen