Continuum är en del av Rotam A/S som etablerades i Norge 2007 med huvudkontor i Bergen. Bakgrunden till vår start var när Norges dåvarande statsminister Jens Stoltenberg gick ut i norsk media med ett tydligt budskap att ”Norge inte längre var självförsörjande inom vissa yrken”. De yrkeskategorier han tog upp som exempel var sjuksköterskor och läkare. Där och då blev idén verklighet med att erbjuda legitimerad personal från EU att arbeta inom vårdsektorn i Norge. Det blev mycket mer än bara ett traditionellt bemanningsföretagVårt koncept fick ett varmt mottagande på marknaden. Det gick bra för företaget i Norge och tidigt insåg man även att behovet och efterfrågan var stor i Sverige. Continuum etablerar sin verksamhet i Sverige under 2013. Inriktningen blir sjuksköterskor och de första åren hade Continuum cirka 60 medarbetare i tjänst. Vi har sedan starten i Sverige försett den svenska vården med ett tillskott på mycket kompetenta sjuksköterskor. Under 2018 tog vi nästa steg i vår utveckling genom att bli vårdgivare och erbjuda våra tjänster inom hemsjukvård och hemtjänst. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit och vårt mål är att bli den ledande aktören där behovet finns av legitmerad vårdpersonal.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Continuum

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.