Continuum logga

Continuum

Sammanlagt betyg

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Continuum är en del av Rotam A/S som etablerades i Norge 2007 med huvudkontor i Bergen. Bakgrunden till vår start var när Norges dåvarande statsminister Jens Stoltenberg gick ut i norsk media med ett tydligt budskap att ”Norge inte längre var självförsörjande inom vissa yrken”. De yrkeskategorier han tog upp som exempel var sjuksköterskor och läkare. Där och då blev idén verklighet med att erbjuda legitimerad personal från EU att arbeta inom vårdsektorn i Norge. Det blev mycket mer än bara ett traditionellt bemanningsföretag. Vårt koncept fick ett varmt mottagande på marknaden. Det gick bra för företaget i Norge och tidigt insåg man även att behovet och efterfrågan var stor i Sverige. Continuum etablerar sin verksamhet i Sverige under 2013. Inriktningen blir sjuksköterskor och de första åren hade Continuum cirka 60 medarbetare i tjänst. Vi har sedan starten i Sverige försett den svenska vården med ett tillskott på mycket kompetenta sjuksköterskor. Under 2018 tog vi nästa steg i vår utveckling genom att bli vårdgivare och erbjuda våra tjänster inom hemsjukvård och hemtjänst. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit och vårt mål är att bli den ledande aktören där behovet finns av legitmerad vårdpersonal.

Omdömen Continuum

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Det finns ännu inga recensioner. Passa på att skriva den första. :)

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen