DEDICARE

DEDICARE

Sammanlagt betyg

Rated 4,5 out of 5
4,5 (4 omdömen)

Dedicare är ledande i Norden på bemanning och rekrytering inom vård och socialt arbete. Vi erbjuder dig som vill bli konsult fler möjligheter, med ett brett urval av spännande jobb och uppdrag i många städer och flera länder. Kanske är det mer flexibla arbetstider som lockar? Eller nya yrkesmässiga utmaningar, där din kompetens och karriär kan utvecklas? Hos oss finns möjligheterna, utan att du gör avkall på tryggheten. Alla våra konsulter får kollektivavtal och tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Som konsult hos Dedicare får du fler möjligheter, samma trygghet.

Omdömen DEDICARE

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 4,5 out of 5
4,5 (4 omdömen)
Rated 3,0 out of 5
2023-07-01

Stabilt bemanningsföretag. Ersättning är inte så bra dock. Men trevlig tillmötesgående personal.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-31

5 av 5. Bra att ha att göra med. Sjuk BDE att de tar fighten med SKR. 💪

Anonym
Sjuksköterska
Rated 5,0 out of 5
2022-01-25

Jag är grymt nöjd med detta bolaget. Grymma i kommunikationen. Behöver man hjälp eller något angående passen man har tagit så hjälper dom till utan problem. Alltid vänliga i kontakten. Har inget negativt att säga alls faktiskt och bara det är ett grymt betyg! (Kopierat från Facebook recensioner)

Anonym
Rated 5,0 out of 5
2022-01-25

Har arbetat för Dedicare i snart 3 år. Har haft dom bästa konsultcheferna!! Lyhörda, trevliga och återkopplar snabbt!! Känner mig trygg med detta bolag <3 (Kopierat från Facebook recensioner)

Anonym

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen