Doc Care är tillsammans med systerföretagen Svensk Närsjukvård och Ofelia Vård en del av Skandinavisk Hälsovård Group.

Doc Care grundades år 2000 och vår affärsidé är att tillhandahålla läkare med mycket god medicinsk och social kompetens till behövande sjukvårdsinrättningar. Doc Care är ett helägt dotterbolag i Skandinavisk Hälsovård Group som idag är en av Sveriges ledande bemanningskoncerner.

Skandinavisk Hälsovård Group växer stadigt och vi driver över 100 läkarlinjer runt om i Sverige. Vi tillhandahåller i läkare och sjuksköterskor till vårdgivare i hela Sverige. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal med samtliga regioner i Sverige. Detta kompletterat med ett stort antal avtal med privata vårdgivare gör att vi kan erbjuda en intressant mix av uppdrag för den som väljer att arbeta för oss.

Skandinavisk Hälsovård Group ägs av Falck Group. Tillsammans med Falcks övriga vårdbemanningsbolag Activ Care ingår vi därmed i den största vårdbemanningskoncernen i Norden.

Doc Care är kvalitets- och miljöcertifierade enligt FR2000.

Doc Care är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs här om du vill veta mer om Kompetensföretagens auktorisation.

Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet för så väl vår personal som för våra kunder. Vi fortsätter växa över hela landet och vår ambition är att vara det ledande vårdbemanningsföretaget i Sverige.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna skapas med ditt Facebook-konto.

Skicka intresseanmälan till Doc Care

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.