Med Doktorsjouren som samarbetspartner kan du känna dig trygg, oavsett om du är
läkare, sjuksköterska eller beställare. Vi har en lång erfarenhet av branschen och drivs
av visionen att kunna skapa en mer jämlik, professionell och värdig vård. Vi vet att inhyrda läkare och sjuksköterskor idag är en viktig komponent för att kunna lösa bemanning av vårdpersonal, men vi vet också att branschen skulle kunna vara mer transparent, rättvis och trygg.

Hos oss får både vårdgivare och konsulter ett personligt omhändertagande utöver det
vanliga.

Vårt arbetssätt
På Doktorsjouren har vi flera års erfarenhet av vårdbranschen och vi har valt att arbeta nischat, vilket innebär att vi har olika specialiserade team som arbetar mot olika specialitéer. Detta innebär att våra konsultchefer och områdesansvariga med sitt breda kontaktnät internt har mycket goda kunskaper om sitt specifika område och på så sätt bygger de långsiktiga relationer.  Vi är ISO certifierade inom både Kvalitet och Miljö och har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Doktorsjouren

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.