HelseBemanning logga

Helsebemanning

Sammanlagt betyg

Rated 5,0 out of 5
5,0 (1 omdöme)

Helsebemanning AS er et norsk selskap med organisasjonsnummer 996 368 807 og har kontor i Hammerfest, Lillehammer og Oslo. Helsebemanning AS har en filial i Sverige med organisasjonsnummer 516408-2256 som har kontor i Uppsala, Karlskrona, Borlänge og Örnsköldsvik. Profesjonalitet Helsebemanning AS har profesjonelle rekrutterings- og bemanningsløsninger  rettet mot sektoren helse og omsorg. Vårt bemanning- og rekrutteringsteam består av konsulenter med god helsefaglig bakgrunn, HR-utdannelse, lang bransjeerfaring og lokal tilknytning. Kvalitet Helsebemanning AS har kvalitetssystemer som sikrer at vår leveranse  til enhver tid er den beste og i tråd med gjeldene lover, regler og retningslinjer.

Omdömen Helsebemanning

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 5,0 out of 5
5,0 (1 omdöme)
Rated 5,0 out of 5
2023-08-18

snabba svar, lätt att kommunister, hittar snabba alternativ med uppdrag som passar med mina krav

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen