Doktor Olof Ljunghusen upptäckte, på ett väldigt tidigt stadium, behovet hos landstingen av att hyra in extra personal när det behövdes och LILAB var ett av de första företagen i denna bransch. Olofs vision var att skapa ett seriöst bemanningsföretag med en stark medicinsk förankring där inte bara behovet hos landstingen täcktes upp men även behoven hos läkarna. Vi är auktoriserade, välorganiserade och intresserade av att ge dig ett uppdrag som motsvarar dina förväntningar och krav. Vi har möjlighet att snabbt betala ut din lön eller arvode efter att vi fått in din tidrapport, om så önskas.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till LILAB

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.