Ofelia logga

Ofelia

Sammanlagt betyg

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Ofelia är ett bemannings- och utbildningsföretag med fokus på kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Ofelia ingår i koncernen Skandinavisk Hälsovård som sedan september 2013 är en del av Falck Healthcare. Falck är i och med denna sammanslagning det största vårdbemanningsföretaget i Norden. Vi är specialiserade på uthyrning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare, till kommuner landsting och privata vårdgivare. Med våra utbildningar bidrar vi till att förebygga olyckor och rädda liv. Vi lär ut Hjärt- lungräddning, första hjälpen och kunskaper om barnolycksfall, på arbetsplatser ,skolor och inom barnomsorg.

Omdömen Ofelia

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Det finns ännu inga recensioner. Passa på att skriva den första. :)

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen