Ofelia är ett bemannings- och utbildningsföretag med fokus på kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Ofelia ingår i koncernen Skandinavisk Hälsovård som sedan september 2013 är en del av Falck Healthcare. Falck är i och med denna sammanslagning det största vårdbemanningsföretaget i Norden. Vi är specialiserade på uthyrning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare, till kommuner landsting och privata vårdgivare. Med våra utbildningar bidrar vi till att förebygga olyckor och rädda liv. Vi lär ut Hjärt- lungräddning, första hjälpen och kunskaper om barnolycksfall, på arbetsplatser ,skolor och inom barnomsorg.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Ofelia

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.