RentalCare logga

RentalCare

Sammanlagt betyg

Rated 4,0 out of 5
4,0 (3 omdömen)

Vet du vad du vill göra eller är du nyfiken på vad det innebär att jobba som konsult är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan till oss.

Efter det kontaktar vi dig för ett inledande samtal där vi går igenom vilka möjligheter som finns för just dig.

Omdömen RentalCare

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 4,0 out of 5
4,0 (3 omdömen)
Rated 2,0 out of 5
2024-01-19

Trevlig kontaktperson men skulle ta 5000 kr extra i marginal per vecka (5000 kr mindre till mig) som fakturerande jämfört med Colligo.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-10-01

Riktig bra bolag. Jag har jobbat för dem upprepade gånger. Jag fick betalt snabb. Guldstjärna till Farah. Hon fixar allt och är väldigt ärligt.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2022-03-20

RentalCare har varit så bra att jobba med, de försöker sitt yttersta för min bekvämlighet och välmående. De är öppna för diskussion när det gäller ersättning, boende, arbetsplats, arbetstider och så mycket mer.

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen