Stensjö Vårdresurs logga

Stensjö Vårdresurs

Sammanlagt betyg

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Stensjö Vårdresurs är ett bemanningsbolag skapat av läkare, i entreprenörsanda. Vårt syfte är att förenkla och effektivisera vårdbemanningen genom att skapa ett system som ger fler och bättre val för våra anställda, effektivt och anpassat för alla involverade. ​

Vi gör detta genom ett samarbete mellan drivna grundare och ledningsgrupper för att skapa, utveckla och investera i vårdpersonal. Vi har som mål att bidra positivt till samhället genom att bemanna de mest utsatta områdena med utmärkande kompetens för allas rätt till optimal sjukvård. ​

Att ge tillbaka är fundamentalt för oss på Stensjö Vårdresurs, därför samarbetar vi med humanitära organisationer. ​

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ vård, lyhörd för varje persons behov och samarbetar också med vårdgivare för att förbättra patientvården.

Omdömen Stensjö Vårdresurs

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 0,0 out of 5
0,0 (0 omdömen)

Det finns ännu inga recensioner. Passa på att skriva den första. :)

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen