Svensk Vårdbemanning

Svensk Vårdbemanning

En rödtråd tydligare än alla andra: You must be the change you want to see in the world -Gandhi Vår VD och grundare Kian såg under sin tid i vården två huvudsakliga utmaningar som vården stod inför. Den första är de ökande vårdköerna runt om i landet, inte minst ute på landsbygden. Den andra att behovet av läkare ständigt ökar men antalet lärosäten för läkarstudier är fortsatt begränsade och kommer själva inte räcka för att möta denna efterfrågan. Från dessa två utmaningar byggde Kian sedan en organisation med tydliga mål och visioner som båda grundar sig i att vara en positiv förändring för Sverige.

Kopierat från företagets hemsida

Skriv en recension

För att förhindra falska recensioner har vi gjort så du behöver använda ditt Facebook-konto för att skriva en recension. Recensera endast om du arbetat för det aktuella företaget de senaste 6 månaderna. För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker enligt exemplet nedan:

Din kompetens: t.ex. Leg LÄK, spec i kirurgi. eller  leg SSK
Kommunikation: Har fungerat bra. Konsultchefen svarar snabbt och det har inte blivit några missförstånd.
Lön/andra förmåner: Jag är nöjd med min lön. Jag kunde förhandla. Fick ett bra boende.
Rekommendation: Jag kan absolut rekommendera bolaget.
Övrigt: Jag hade Johanna Johansson som konsultchef och jag kan verkligen rekommendera henne.

OBS! Kommentarerna laddas från Facebook, det kan ta upp till 5 sekunder .

Skicka intresseanmälan till Svensk Vårdbemanning

Skicka en intresseanmälan om du tycker att det låter som en intressant arbetsgivare. Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.