Sverek logga

Sverek

Sammanlagt betyg

Rated 3,8 out of 5
3,8 (6 omdömen)

Sverek rekryterar och bemannar med hyrsjuksköterskor och hyrläkare som också kallas bemanningsläkare, stafettläkare, konsultläkare, bemanningssjuksköterskor, stafettsjuksköterskor och konsultsjuksköterskor. Kärt barn har många namn, heter det ju…

Vi samarbetar med samtliga regioner  ett stort antal kommuner samt de främsta privata vårdgivarna och universitetssjukhusen och har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Vi håller högsta möjliga kvalitet i vår bemanning och rekrytering med fokus på långsiktigt hållbar utveckling. Vi utvecklar och förbättrar ständigt utbudet av valmöjligheter för våra hyrläkare, bemanningssjuksköterskor  och utökar på så sätt kompetensutbudet för våra uppdragsgivare.

Omdömen Sverek

För att din recension ska vara så användbar som möjligt för andra användare är det bra om du alltid försöker beröra vissa rubriker som: Kommunikation, lön/andra förmåner, rekommendation, övrigt.

När du lämnar ett omdöme godkänner du våra villkor för GDPR

Vad andra tycker

Rated 3,8 out of 5
3,8 (6 omdömen)
Rated 1,0 out of 5
2024-02-02

Fulspel och mygel! Rekommenderas inte!! Sök annat!

Anonym
Sjuksköterska
Rated 2,0 out of 5
2024-01-05

Försöker hela tiden ta så stor del av kakan som möjligt. Varje uppdrag är en ny förhandling med dolda kort. Jag skulle ha gått miste om väldigt mycket pengar om jag hade valt Sverek jämfört med det bolag som jag samarbetar med nu.

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-11-12

Bra och välfungerande företag. Haft några olika konsultchefer men fungerat bra med alla. Bra ersättning och alltid ordnat bra boende när jag behövt det.

Anonym
Sjuksköterska
Rated 5,0 out of 5
2023-03-09

Seriöst företag på alla sätt! Aldrig krånglat med avtal, utbetalningar eller annat!

Anonym
Läkare
Rated 5,0 out of 5
2023-01-22

Fungerar utmärkt

Anonym
Sjuksköterska
Rated 5,0 out of 5
2022-10-01

Erik fungerar väl när det behövs.

Anonym
Läkare

Skicka intresseanmälan

Tänk på att skriva en så komplett intresseansökan som möjligt och bifoga rätt dokumentation för att enklare bli upptagen i bolagets system och därmed snabbt få tillgång till deras uppdrag.

Rulla till toppen