Ramavtal läkare och sjuksköterska Region Gävleborg

Region Gävleborg
Här kan du ladda hem ramavtalet som tillkommit efter upphandling gällande stafettläkare och stafettsjuksköterskor i Region Gävleborg.
Giltighetstider
180901 – 190831 med möjlighet till förlängning 1+1+1 år. Inne på andra förlängningen nu.
Prisjustering tidigast

Region Gävleborg tillämpar förnyad konkurrensutsättning inför varje uppdrag. Det betyder att bemanningsbolagen får lägga bud på uppdraget och lägst bud vinner.

Övrig info

För att läsa om prissättningen i avtalet se sida 3. För att läsa om jourersättningen för läkare och sjuksköterska se sida 4. Stafettforum.se har begärt ut listor med slutgiltiga priser, vissa av dessa är sekretessbelagda av bemanningsbolagen. Stafettforum.se har överklagat beslutet till regionsjuristen.

Räkna på din ersättning

På stafettkalkylatorn.se har vi gjort en enkel miniräknare för dig som konsultar för att du på ett överskådligt sätt ska kunna räkna på din ersättning, oavsett om du får lön eller fakturerar.
Verksamma bolag i Region Gävleborg för läkare
Verksamma bolag i Region Gävleborg för sjuksköterskor
Ramavtalspriser och upphandlade bolag i Region Gävleborg

Bli medlem

Du behöver bli medlem och logga in för att se dessa dokument. Gå med i Sveriges största gemensamma community för stafettläkare och stafettsjuksköterskor idag! Som medlem får du tillgång till samtliga upphandlingsdokument, samtliga recensioner av bemanningsbolagen samt tillgång till våra events.
Lediga uppdrag i Region Gävleborg

Inga lediga uppdrag.

Inga lediga uppdrag.

Inga lediga uppdrag.