Upphandling läkare och sjuksköterska Region Östergötland

Här kan du ladda hem ramavtalet som tillkommit efter upphandling gällande stafettläkare och stafettsjuksköterskor i Region Östergötland.
Giltighetstider
2017.09.15 – 2019.09.14 med möjlighet till 2 st förlängningar à 1 år. Står felaktigt i avtalet men finns möjlighet till längre förlängning och så har skett till 2023.09.14.
Prisjustering tidigast
Prisjustering sker i samband med förlängning. Priser giltiga till 2023.09.14 publicerade för läkare och till 2024.09.14 för sjuksköterskor.
Övrig info
Om du får ett erbjudande från ett bolag som du inte finner i listan här på hemsidan är det bolaget direktupphandlat. Vid direktupphandling sker fri prissättning. Det betyder att bemanningsbolaget i teorin kan ta betalt hur mycket som helst av regionen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du ett mail varje gång vi uppdaterar våra avtal.

Optimera ditt konsultande

Rimlig lön?

Använd miniräkaren på stafettkalkylatorn.se för att på ett överskådligt sätt räkna på din ersättning, oavsett om du får lön eller fakturerar.

Privat rådgivning

Vill du optimera dina förutsättningar att lyckas som konsult? Vi på Stafettforum erbjuder privat rådgivning till vårdpersonal som vill lyckas bättre som konsulter.

Konsultläkardagen 2023-10-07

Anmäl dig till Konsultläkardagen. Det är en utbildningsdag där vi föreläser om allt från bolagsbildande till hur man förhandlar upp sin lön med bemanningsbolagen.

Upphandlade bolag

Upphandlade bolag

För läkare

Logga Medcura

För sjuksköterskor

Upphandlingsdokument

Du behöver logga in för att se upphandlingsdokumenten.

Du behöver logga in för att se upphandlingsdokumenten.

Rulla till toppen