Nytt ramavtal för läkare i region Kalmar 2021

Stafettforum.se har sett fram emot det nya ramavtalet för läkare i Region Kalmar. Det sker som vanligt en uppdatering utav ramavtalspriserna utan att läkarna behöver göra någon förhandling själva. Giltighetstiden är fram till 2023-05-21 med möjlighet till 2 st förlängningar à 1 år. Tidigaste prisjusteringen sker 2021-12-31. Detta ramavtal gäller endast slutenvården då primärvårdsdelen blev överprövad och en ny upphandling väntas.

Ladda upp ditt CV på 1 min och exponera dig för flera bemanningsbolag

Sök CV Stafettforum

Vi har presenterat en ny funktion på Stafettforum.se. Det är nu möjligt att lägga upp sitt CV med din tillgänglighet, önskemål om arbete, lön och region och bli kontaktad direkt av bemanningsbolagen med ett skräddarsytt erbjudande. Som konsult slipper du telefonsamtal fram och tillbaka med ointressanta uppdrag och kan sätta en gräns på vad du är redo att ta ett uppdrag för. Stafettforum.se tar såklart ingen procent på vägen utan kontakt sker helt utan inblandning från oss på Stafettforum.se. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

Vad ligger de upphandlade priserna på nu?

Som vanligt sker det en prisjustering uppåt vad gäller ersättningen till de upphandlade bolagen vilket också skett i denna upphandling. För enskilda basspecialiteter har ersättningen på faktura exklusive moms ökat med ca 2,1% från 1263 till 1290 kr exklusive moms. Här hittar du övriga upphandlade priser samt kopia på själva ramavtalet. Var försiktiga där ute och ta hand om er i konsult- och sjukvårdsvärlden!

/Teamet på Stafettforum.se

Rulla till toppen