Ramavtal för sjuksköterskor i samtliga kommuner i Jämtland / Härjedalen

Ladda hem ramavtalspriser som finns för sjuksköterskor i kommunerna i Jämtland / Härjedalen.

Kommuner och giltighet för Ramavtalet

Region Jämtland Järjedalen består av 8 kommuner: Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund, Åre och Östersunds kommuner. Avtalet gäller i samtliga kommuner för legitimerad sjuksköterska och distriktssjuksköterskor. 

Giltighetstiden för detta ramavtal är 2018-11-01 till 2020-10-31 med möjlighet till 12+12 månaders förlängning. Prisjustering sker en gång om året i oktober och börjar gälla i november.

Hur fick ni tag i uppgifterna?

Stafettforum.se är Sveriges största gemensamma community för konsultande läkare och sjuksköterskor. Vi har tusentals medlemmar på hemsidan och i våra sociala kanaler. Just de här uppgifterna skickades in till oss från medlem MF – stort tack!

Hur skickar jag in uppgifter till Stafettforum.se?

Stafettforums grundtanke är att vara en samlingsplast där konsulter hjälper konsulter att utvecklas i yrkeslivet, i egenföretagandet samt även socialt. Vi har bland annat anordnat en nätverksträff för läkare i Stockholm

Har du uppgifter och vill dela med dig av dem till dina medkonsulter är det enklast att skriva till oss på vår sida på Facebook.

Hur tar jag del av uppgifterna?

För att ta del av avtalspriserna behöver du bli medlem – det är helt gratis. Sedan hittar du dem på samma sida som avtalen för Region Jämtland Härjedalen.

Trevlig läsning,

/Teamet och medlemmarna på Stafettforum.se

Rulla till toppen