Logga Trygg-Hansa

Stafettforum.se i unikt samarbete med Trygg-Hansa - Speciellt framtagna privat- och yrkesförsäkringar för vårdpersonal

Vårdpersonal tillhör en särskilt attraktiv yrkeskategori för bland annat försäkringsbolag. Därför har vi på Stafettforum.se tillsammans med Trygg-Hansa möjligheten att erbjuda särskilt fördelaktiga privat- och yrkesförsäkringar speciellt framtagna för läkare och sjuksköterskor. Vi har bland annat tagit fram en särskild ansvarsförsäkring för konsultande läkare och sjuksköterskor - något man som konsult måste ha enligt regionernas ramavtal.

Stafettforum.se är Sveriges community och kunskapscentrum för konsultande vårdpersonal. Med tusentals medlemmar i våra grupper på Facebook och LinkedIn kan du alltid hitta någon att utbyta idéer med” Vi är ca 6 000 st registrerade medlemmar på hemsidan och ungefär lika många fördelade över ett antal grupper på Facebook och LinkedIn. 

Som privatperson och som vårdkonsult, är man i behov av ett antal försäkringar. Vi på Stafettforum.se har tillsammans med Trygg-Hansa tagit fram olika fördelaktiga försäkringspaket som endast är möjliga att få som medlem på Stafettforum.se

Vi kan erbjuda följande försäkringar:

– Ansvarsförsäkring för legitimerad läkare och sjuksköterska

– Företagsförsäkring för klinik eller om man driver verksamhet hemifrån som t.ex. injektionsbehandling

– Bilförsäkring för tjänstefordon (om man leasar bil på företaget)

– Hem-, Bostadsrätt och Villahemförsäkring samt fritidshus för privatboende

– Privata motorförsäkringar för Bil, Motorcykel, Husbil, Husvagn etc.

– Gruppförsäkringar som täcker Sjukdom, Sjukvård, Diagnoser, Olycksfall och Dödsfall

Trygghet för Stafettläkare och sjuksköterskor

Som medlem på Stafettforum.se har du via samarbete med Trygg-Hansa och SPP möjlighet att ta del av särskilt framtagna försäkringar för Legitimerade Läkare och Sjuksköterskor som omfattar såväl yrkesförsäkring som privata försäkringar.
Rulla till toppen