Sommarpriser för sjuksköterskor i Region Kalmar

Region Kalmar höjer ersättningen markant för sjuksköterskor under sommaren

Stort behov under sommaren

Sommaren är alltid en utmaning för sjukvården. Personalen har jobbat hårt under hela året och behöver återhämta sig. I år är det än mer speciellt då vi varit påverkade av pandemin och vårdpersonalen har dragit ett ännu större lass än vanligt.

Det saknas sjuksköterskor på många arbetsplatser då den egna personalen behöver återhämtning. För att locka konsultande sjuksköterskor under denna period brukar vissa regioner temporärt höja ersättningen.

 

Ersättningen höjs för sjuksköterskor

Ersättningen för allmänsjuksköterskor och specialistsjuksköterskor har höjts med ca 30%. Beroende på vilken typ av sjuksköterska du är och vilken tid på dygnet du jobbar kan du teoretiskt sätt få en lön på 823 kr/timme (1082 kr /timme på faktura).  

En nyhet på Stafettforum.se

Vi vill än en gång påminna om den nya funktionen där du som sjuksköterska kan lägga upp ditt CV online och ange tillgänglighet, intressanta regioner samt vad du vill ha i lön. Det tar ca 2 minuter och gör dig sökbar för ca 30 arbetsgivare. Spara tid på att slippa jaga skräddarsydda uppdrag efter dina önskemål – låt uppdragen komma till dig! För att lägga upp ett CV behöver du bli medlem och logga in. Sedan klickar du på knappen Mitt CV på din konto-sida.

Vart hittar jag priserna?

Priserna hittar du som vanligt på respektive regions sida. Region Kalmars priser hittar du här.

Glad midsommar!

/Teamet på Stafettforum.se

Rulla till toppen