Stafettforum i nytt utförande!

Stafettforum firar 2 år!

Efter ca två år online och tusentals medlemmar på sidan och i våra sociala kanaler har vi gjort en liten uppfräschning av Stafettforum.se. Vi har flyttat ut forumet på Facebook där vi har grupper för sjuksköterskor och för läkare.

För dig som konsult har vi listat majoriteten av bemanningsbolagen inom vård och omsorg. Vi har skapat möjligheten att läsa andras recensioner samt själv recensera bolagen. Vidare kan du söka jobb direkt hos samtliga listade bemanningsbolag direkt från deras företagssida på Stafettforum.se. Ytterligare en nyhet är att vi lägger upp exempel på ramavtalen mellan regionerna och bemanningsbolagen. Här kan du se exakt vad som gäller vid t.ex. avbokning eller karens. Utöver exempelavtalen har vi uppdaterat nästan samtliga prislistor så du kan se hur mycket bemanningsbolagen fakturerar regionerna. Läs också våra guider om konsultlivet i bloggen.

För dig som bemanningsbolag finns möjligheten att lägga upp jobbannonser, svara på recensioner och rekrytera via jobbsök-funktionen här på Stafettforum.se. Klicka här för att läsa mer info om hur du skapar ett premiumkonto och maximerar dina chanser för rekrytering.

Varmt välkommen till ny Stafettforum.se!

/Teamet på Stafettforum.se

Rulla till toppen