Vem betalar för din introduktion och hur lång är karenstiden?

Hör du olika från olika bolag om vem som står för din introduktion? Vad är det som egentligen gäller från landstingens sida? Vi har också funderat på det och därför läst igenom ramavtalen och sammanställt en lista på vad som gäller för varje landsting. Det gäller att matcha med rätt bemanningsbolag med bäst avtal och villkor. Listan hittar du här (du behöver vara inloggad för att länken ska fungera).
Om du också har funderat på hur lång karenstiden är för att få jobba inom bemanning i din hemregion så är det oftast 6 månader som gäller. Ibland 12. Exakt vad som gäller för vilket landsting kan du såklart läsa i vår sammanställning (du behöver vara inloggad för att länken ska fungera).
Vi har också lagt upp ersättningar baserade på ramavtalen för region Västerbotten för läkare. Dessa hittar du här. Sjuksköterskeavtalen är på gång att sammanställas.
Till slut vill vi också meddela att en stor förändring är på väg att ske på Stafettforum.se till fördel för alla konsulter där ute! Nedräkningen har börjat…
Trevlig läsning!
 
/Teamet på Stafettforum.se

Rulla till toppen