Konsultläkardagen HT 2023

Har du någonsin funderat på hur du blir en framgångsrik konsultande läkare? Funderar du på att starta aktiebolag eller gå som anställd? Vilket är egentligen att föredra? Tänker du på hur du ska förhandla med bemanningsbolagen om ersättning? Vad är för lågt och vad är för högt? Har du funderat på hur du hittar uppdrag? Hur ska man egentligen tänka kring försäkringar? Konsultläkardagen är till för dig som bestämt dig för att ta steget och börja arbeta som konsult eller du som redan arbetat som konsult men vill optimera dina förutsättningar.  

Det är dags att planera in höstens kanske viktigaste kurs! Responsen blev så bra efter förra utbildningsdagen i våras att vi bestämde oss för att ge de som inte hade möjlighet att komma en ny chans redan i höst.

Vi på Stafettforum.se är stolta över att kunna erbjuda den första kursen någonsin för läkare som vill lära sig mer om hur det är att arbeta som konsult. Kursen består av en heldag med föreläsningar som besvarar ovan frågor samt mycket mer. Vi går igenom allt från att ett behov uppstår på en klinik till dess att konsultarvodet är inne på ditt konto. Vi kommer även att bjuda in erfarna konsulter som presenterar sina upplägg och svarar på frågor. Det kommer även att finnas representanter från bemanningsbolagen närvarande för att presentera sina verksamheter och svara på frågor.

Privat rådgivning

Vi har också öppnat upp för privat rådgivning för blivande konsulter. Vi genomför rådgivning över telefon, WhatsApp video, Zoom, FaceTime eller Microsoft Teams. Du får möjlighet att ställa alla dina frågor och lägga upp en individanpassad plan för ditt konsultarbete. Vi erbjuder också hjälp och stöd vid löneförhandling med bemanningsbolaget. Privat rådgivning kostar 1600 kr per timme exklusive 25% moms. Det motsvarar dryga en timmes konsultarbete men kan vara värt 100 gånger mer.

Rulla till toppen