Ramavtal för läkare och sjuksköterska region Uppsala

Det efterlängtade ramavtalet för läkare och sjuksköterska för region Uppsala är äntligen färdigförhandlat! Som vanligt hittar du alla ramavtalspriser och vilka bolag som är upphandlade i vilken region på forumet på Stafettforum.se.

Som vårdkonsult är det viktigt att veta vad du är värd inför kommande förhandlingar med framtida arbetsgivare. Kom ihåg att allt är förhandlingsbart!
Du kan läsa våra guider om hur du löneförhandlar och hur du använder LinkedIn i din karriär som vårdkonsult för att alltid hitta de bästa uppdragen! Är du sugen på att starta eget företag? Finn den rätta känslan inför beslutet i blogginlägget från Travel Nurse (Fredrica Grahn).
I övrigt har vi startat LinkedIn-grupper för både läkare och sjuksköterskor med visioner och mål som inte nöjer dig med det vanliga!
Trevlig läsning och lycka till med konsultandet!
/Teamet på Stafettforum.se

PS. Hör gärna av dig om du har förslag på förbättringar, önskemål om vilka avtal vi ska lägga upp eller bara berätta om hur du använt Stafettforum.se i din vardag som vårdkonsult för att dela med dig av dina erfarenheter med kollegor. DS.

Rulla till toppen